Ik zat daar dus vastgebonden en wel op de boot en ik wist dat de mannen een SM ontvoeringfeestje met mij wilde gaan spelen, daar hadden ze mij tenslotte voor ingehuurd. Ze mochten mij voor een bepaald bedrag lekker pijnigen, maar ze wisten ook heel erg goed waar de grenzen lagen. Geen bloed, althans niet expres en niet al te ruig. Ze mochten mij heus wel Sm dingen aan gaan doen, maar dan moest het wel binnen de grenzen zijn.

Daar zat ik dus, op de boot, vastgebonden en naakt, mijn ogen geblinddoekt en een harde, lange dildo in mijn kut, terwijl mijn benen wij van elkaar waren getrokken en een man de dildo ruig in en uit mijn kutje aan het raggen was. Ondertussen werd de blinddoek van mijn hoofd gehaald en zag ik de twee kerels staan die mij hadden ingehuurd. Ze hadden een masker voor, zodat ik hun niet zou kunnen herkennen, dat was één van hun speciale wensen. Ik vond het allemaal prima, zolang ik maar vernederd werd en mijn geld kreeg.

Nou, aangezien de betaling vooraf al afgehandeld as, moest ik hen geven wat ze wilden, dus ik smeekte zo goed als ik kon bij de mannen om mij te laten gaan. één van hen greep mijn tepels beet en draaide er hard aan. Een opwinding schoot door mijn gehele lijf. Ik kon niet anders dan genieten van die zalige ingreep genieten en ik kreunde van genot, maar bedacht mij snel dat het moest lijken alsof ik het verschrikkelijk vond. Toch lastiger dan ik mij had voorgesteld, maar ik gilde het uit.

Niet te hard, want mensen buiten moesten niet denken dat er mij echt iets werd aangedaan. We lagen in de binnenhaven van een stadje, dus daar moesten we wel rekening mee houden. Ik kreeg een balletje in mijn mond en een leren riem om mijn hoofd, zodat ik niet zo heel erg veel geluid kon maken. Hierna werd ik op mijn knieën gezet en mijn hoofd werd tegen de grond geduwd. De dildo was inmiddels uit mijn kutje verdwenen en het door mijn kutvocht nat geworden apparaat schoof nu tergend langzaam in mijn anus.

Ondertussen kreeg ik twee klemmen op mijn schaamlippen gezet en deze werden heel strak geplaatst, zodat het goed zeer deed. Zo gingen de mannen een tijdje met mij door, tot ze zichzelf niet meer in konden houden en ze hun pikken tevoorschijn haalden. Ik moest hen afzuigen en deed dat met veel overgave, maar liet het lijken alsof ik het niets aan vond.

Uiteindelijk spoten ze mij helemaal onder, terwijl ze mijn haren stevig beet hadden gegrepen, om mijn hoofd volledig onder controle te hebben. Nadien hebben ze mij wel bedankt voor het SM ontvoeringfeestje. De jongens waren nog wat onervaren maar op zich deden ze het best goed, want ik heb toch redelijk genoten, ook al mochten zij dat natuurlijk helemaal niet merken.