Valerie lag op bed. Haar handen waren aan het bed vastgemaakt en haar benen aan het voeteneinde, gespreid, zodat haar SM meester er goed bij kon komen. Het matras was hard, precies zoals ze het graag voelde. Ze was een heel erg gewillige slavin. Ze stribbelde nooit tegen en hoewel dat normaal gesproken een beetje het onderdeel van het SM spel was, vond haar Meester het totaal niet erg. Een beetje verandering van spijs met betrekking tot zijn andere slavinnen was altijd meer dan welkom.

Hij kon met haar doen wat ze wilde en dat was natuurlijk ook iets waar Valerie iedere keer weer op hoopte. Soms was het een teleurstelling, maar daar kon ze goed mee omgaan, omdat ze wel wist dat haar Meester het later wel weer goed zou maken. Ditmaal liep hij om haar heen en het eerste wat hij pakte was een speciale wassen kaars, die zo lekker veel kon druipen. Hij stak hem aan en toen het kaarsvet begon te lopen, liet hij het op haar tepels druppelen.

Het was een hele korte maar intense hitte, die door haar gehele lijf heen leek te schieten. Daarna ging het kaarsvet in een lijn over haar hele lijf, alsof hij op haar aan het tekenen was, ook al deed hij dat natuurlijk niet bewust.Uiteindelijk kwam de Meester bij de kale kut van slavin Valerie uit, waar hij de kaars op uitdrukte. Dat was nieuw en onverwachts. Een hevige scheut pijn schoot door haar onderlichaam en was tot in haar schouders te voelen, maar het was natuurlijk enorm fijn voor haar.

De Meester was tevreden met zijn SM slavinnetje en als ‘dank’ zette hij een stel vacuümklemmen op haar tepels. Het waren eerder een soort zuignappen, die het bloed niet zouden laten doorstromen. He strakker hij ze afstelde, hoe meer zeer het zou doen, helemaal over een langere periode. Haar tepels werden paars en haar kutje werd er ontzettend nat van, wat niet heel erg goed uitkwam, want het had een blussend effect op haar nog brandende schaamlippen.

De Meester deed nu de touwen om haar benen stakker, zodat haar benen nog verder uit elkaar gingen en het kutje van Valerie helemaal open kwam te staan. Daarna zette hij er stroom op, die door haar klit en onderbuik schoot. Valerie hield het niet meer en kwam daar op klaar, maar moest dat gevoel en het enthousiasme van haar Meester onderdrukken. 

Zijn doel was bereikt, dit wond hem werkelijk enorm op. Hij zou haar wel willen neuken, maar zo’n soort relatie hadden ze niet. Hij zou elders aan die trekken moeten komen. Samen genoten ze nog even na en uiteindelijk werd Valerie losgemaakt en mocht ze haar gang weer gaan. Ze zouden nog heel lang samen aan deze SM spelletjes gaan doen, de ene keer extremer als de andere keer, maar telkens weer de moeite meer dan waard.