Hallo, mijn naam is Wanda en ik heb inmiddels de nodige ervaring als Sm slavin bij mijn Meester, die tevens mijn buurman is. Iedere zaterdag kom ik bij hem langs en dan trek ik daar een heel klein leren pakje aan. Nou, een pakje kun je het niet echt noemen, het zijn gewoon riemen die over mijn lijf lopen en mijn borsten en poesje en kont onbedekt laten, zodat mijn meester overal bij kan komen. Afgelopen zaterdag ging het er ook weer bijzonder heet aan toe. Hij had mij om een soort schandpaal gebonden.

Ik zat met kettingen vast en het was een soort katrollen constructie, waarmee hij mij omhoog en omlaag kon laten bewegen. Ook mijn benen kon hij controleren. Hij is erg vakkundig als het om knopen leggen en kettingen gebruiken gaat. Hij trok aan de kettingen en mijn benen gingen van elkaar. Ik had een nat kutje en ik voelde dat er behoorlijk wat vocht tussen mijn schaamlippen uit kwam stromen, dat als water op de vloer viel.

Ik keek om mij heen en ik zag mijn SM meester niet meteen, maar al snel kwam hij weer in beeld. Hij had twee tepelklemmen te pakken. Het was het soort dat je als klem om de tepels kon zetten uiteraard, maar waarmee je ook een vacuüm pompje kon maken, door een schroefje aan te draaien, waardoor de zuignap aan de tepel begon te zuigen. Hij zette ze op mijn tepels en draaide ze flink aan.

Meteen voelde ik al dat de bloedcirculatie werd afgesneden en het begon flink zeer te doen. Dat liet ik merken en daar was mijn lekkere Meester het absoluut niet mee eens. Meteen liep hij naar de tafel waar hij zijn spullen had liggen en greep er een leren zweepje vanaf en begon mij op mijn tieten te slaan. Ik wilde het weer van de pijn uit gaan kermen, maar ik moest mij beheersen. Ook al genoot ik van de pijn, gehoorzamen was wat ik doen moest.

Hij liep om mij heen, met de zweep nog in zijn handen en sloeg striemend op mijn billen en ook over mijn rug heen. Ik kon de striemen voelen branden, alsof hij mij zojuist met ene mes had gesneden. Niet diep, maar duidelijk voelbaar. Hij legde de zweep weer weg en pakte ene dildo. Het was een joekel van een ding en die drukte hij tussen mijn nog steeds vochtige schaamlippen. Ik kon niet wachten tot hij mij ging penetreren.

Hij vond het wel jammer dat ik al nat was, want het liefst zag hij mij lijden, terwijl hij dat apparaat diep in mijn droge poesje zou drukken. Maar ook daar had hij wel een oplossing voor, want hij had nog een anaal dildo. Die drukte hij zo in mijn anus, zonder dat ik er op voorbereid was. Ik schreeuwde het uit en hoe harder ik geluid maakte, hoe dieper en sneller hij mij met die speeltjes neukte, tot hij het zelf niet meer in kon houden en mij wilde neuken.

Ook mijn SM Meester, die over heel veel zelfbeheersing beschikt, kan zich zo nu en dan niet inhouden. Hij maakte mij los, legde mij over een met leer bekleedde bankje en neukte mij in mijn kont. Diep en hard. Daarna haalde hij zijn pik uit mijn nog kloppende anus en drukte hij zijn hele pik in mijn mond en keel, tot hij in mijn strot klaar begon te komen. Het kwam wel tot een abrupt einde, maar gelukkig hadden we allebei op die zaterdag niets anders te doen, dus bleef ik de rest van de dag bij hem, zodat hij zijn SM slavinnetje nog eens grondig kon gaan pijnigen.

Wanda