Op internet zat ik te kijken tussen alle geile sex advertenties en mijn oog viel op een contact advertentie van een Meesteres die een slavin zocht om te misbruiken.Van nature ben ik nogal onderdanig ingesteld en ik had al eens eerder een ontmoeting gehad met een Meester en dat was me wel bevallen. Over het bizarre contact met deze Meesteres wil ik jullie graag meer vertellen via deze website.

Nadat ik had gereageerd op haar advertentie werd ik meteen tot de orde geroepen en waarom ik niet eerst een mailtje had gestuurd om toestemming te vragen of ik eigenlijk wel mag reageren op een advertentie van haar. Gelukkig werden mijn excuses aanvaard en kreeg ik een uitnodiging om naar haar toe te komen. Ik mocht geen kleding aandoen op de reis naar haar toe, wel een lange jas en als vervoermiddel mocht ik met de trein en met de bus komen. Ik kan je zeggen dat het een geile ervaring is om naakt in de trein te zitten en als enige te weten wat er komen gaat. Okay, ik heb er een jas over aan maar dan nog, net zo geil als sliploos rondlopen in een jurkje of zo.

Mijn klitje raakte door deze opwinding opgezwollen en mijn kut werd als behoorlijk nat van geiligheid. Toen ik bij deze Meesteres de straat in kwam lopen begon het wel echt spannend te worden, en vlak voordat ik aan zou bellen twijfelde ik nog even of ik het wel zou doen.De deur ging open en er was geen weg meer terug. Deze Meesteres zei op strakke toon dat ik naar binnen moest komen en mijn jas aan de kapstok moets hangen. Laat je aan me zien! zegt ze. Ik sta tegenover haar met mijn hoofd een beetje neerbuigend af te wachten wat er komen gaat. Plotseling voelt ze aan mijn kut, knijpt in mijn schaamlippen en zet er zonder enige pardon een klem op aan beide zijden.

Zo, die schaamlippen van jou gaan we dadelijk eens lekker uit elkaar trekken slavensletje van me! en vanaf dat moment gaat alles als een soort roes aan me voorbij. Tot ik op een gegeven moment op een bed vastgebonden ben en zalf op mijn slavenkut gesmeerd krijg.... Mijn Meesteres zegt me dat ik als sexslavin misbruikt wil worden en dat ik dat ook zal weten ook.De deur gaat open en er komen 4 slaven naar binnen, allen een cap op en vastgemaakt aan elkaar met een lange ijzeren ketting.

Ze geeft de slaven de opdracht om me te neuken en als ze geen stijve hebben om me te neuken mogen ze elkaars lul in hun bek nemen! Snel beginnen ze aan hun lul te trekken en als de eerste piemel paraat staat moet hij boven op me kruipen. De sperma moet volgens de opdracht tegen de buitenkant van mijn kut gespoten worden en een zaadslet likt mijn kut weer schoon voor de volgende.Geile onderdanige sex is dit, heerlijk om geneukt te worden en misbruikt te worden als sexslavin door deze slaven die net als ik dit graag doen voor deze geil uitziende Meesteres. Hoe het verder gaat? Dat vertel ik je een volgende keer.