De zweep ging over de ballen van de man waar ik naar aan het kijken was tijdens de Sm show die in de sexboerderij werd gegeven. Ik was daar vaste klant en ik genoot altijd van deze shows en eigenlijk wilde ik stiekem die man zijn die daar aan het kruis hing en die zo heerlijk mishandeld werd. Maar ik mocht helaas niet meedoen. Dus besloot ik het hele gebeuren in mijn geheugen op te slaan, om het later misschien eens na te kunnen “spelen”, om het maar eventjes zo te gaan noemen.

De man had een masker voor en kon op die manier helemaal niets zien. Hij vond dat, zo hoorde ik later, heel erg opwindend, want op die manier kon hij zich op geen enkele wijze op iets voorbereiden. Normaal kon hij zien wat voor dingen er werden gepakt, en wat voor handelingen er op hem zouden worden uitgeoefend, maar dit keer was het dus compleet anders en dat wond hem enorm op. De Meesteres die met hem bezig was had een paar klemmen te pakken, die je met startkabels zou kunnen vergelijken.

Ze werkten in principe ook zo, er werd, weliswaar niet zo heel erg  sterk, stroom doorheen gevoerd, die op het lichaam en vooral ook de huid van de slaaf aan het kruis zou worden toegepast.Ik dacht dat ze deze klemmen op zijn tepels zou gaan vastmaken, maar in plaats daarvan deed ze er eentje op zijn balzak en de andere deed ze op zijn voet. Geen idee waarom, maar beide punten zijn natuurlijk heel erg gevoelig. De man kreeg een flinke lading stroom door zich heen en dat alleen al was opwindend om naar te kijken.

Hij kreeg er spontaan een bikkelharde pik van en ik moet zeggen, het liet mij ook niet ongemoeid. Met mijn jas over mijn schoot haalde ik mijn pik voorzichtig uit mijn broek en begon ik mij onder mijn jas at te trekken. De man kreeg nu twee andere klemmen op zijn tepels en die kon de Meesteres steeds strakker draaien. Dus terwijl de stroom door zijn lichaam gutste, werden zijn tepels ook nog eens op SM wijze gepijnigd. Ik hield er zo enorm van, en stelde mij dan ook voor dat ik het onderging.

Ik kon het haast voelen, die heerlijke pijnscheuten door mijn lijf. Spoedig kwam ik dan ook al klaar. Ik ving alles keurig in mijn jas op, die zou ik later wel uit moeten wassen en dat was nog een hele klus kan ik je vertellen. Maar de show, die heb ik niet afgekeken. Ik ben naar huis gegaan en heb alles een beetje over mij heen laten komen en heb mij er nog meerdere keren op bevredigd die avond en nacht. De week erop besloot ik weer naar de sexboerderij te gaan om mij daar als slaaf aan te gaan melden, want ik kon werkelijk niet wachten tot ik daar aan zo’n kruis zou hangen. Maar die verhalen die zal ik later met jullie delen.