De SM kelder bij ons in de stad is eigenlijk een geheim. Het is niet helemaal legaal en er komen mensen op af die al dat gedoe stiekem willen doen. Waarom ze geen vergunning hebben en dergelijk wil ik eigenlijk helemaal niet weten, er gebeuren vast ook dingen die wel heel erg extreem zijn. Maar ik wil gewoon genieten van wat ik daar als vaste bezoeker ervaar. En dat is voor mij al extreem genoeg. Ik laat mij daar regelmatig als een slaaf behandelen.

Ik heb mijn hele werkleven al mensen onder mij werken en ik ben de hele dag de baas aan het spelen en ik wil soms gewoon dat iemand de baas over mij speelt.Dus ik heb daar een Meesteres, die mij precies geeft waar ik zo naar verlang. Ze domineert mij op alle vlakken en doet mij daarbij ook nog eens op geweldig opwindende wijze pijn. Want dat moet er bij mij wel bij horen. Ik kleed mij helemaal uit en laat mij regelmatig op verschillende apparaten vastmaken.

Laatste keer lag ik op een soort van bank. Het was leer waar ik op lag en mijn handen lagen opzij en waren vast geboeid. Compleet met kettingen. Ook mijn benen waren van elkaar en ik kon geen kant op bewegen, slechts een heel klein beetje. Mijn Meesteres begon met een SM kaars aan te steken en het kaarsvet liet ze op mij druppelen. Eerst op mijn tepels. Dat was al heerlijk gevoelig en deed goed zeer. Daarna druppelde ze zich een weg over mijn buik naar beneden en uiteindelijk kwam ze bij mijn pik en ballen uit.

Ze trok mijn voorhuis naar achteren en zette op de voorhuid een klem. Er ging een sensatie van pijn door mijn pik en ballen die ik zalig vond. Ik kermde het uit toen ze het kaarsvet op mijn eikel liet druppelen en daarna drukte ze de vlam op mijn ballen uit. Ik kon het verschroeide haar ruiken en dat wond mij alleen maar meer op. Vervolgens kwamen er twee klemmen die op stroom waren aangesloten op mijn tepels.

De schokken die door mijn tepels gingen zorgden ervoor dat ik op mijn tanden moest bijten, terwijl de Meesteres een zweep over mijn buik en benen, maar ook mijn ballen en pik liet gaan. Het was een lederen zweepje, dat striemt zo  fijn en zorgt ervoor dat ik rode strepen op mijn lijf krijg. Ondertussen was ik haast aan het klaarkomen en de Meesteres had dit door. Het duurde al met al een uur en toen hielp ze mij uit de brand, greep mijn pik stevig beet en trok mij net zo lang af tot ik mijn zaad met ferme stralen op de vloer spoot.

Ik vind het iedere keer weer genieten daar. De ene keer is het wat wilder, de nadere keer lekker rustig, maar net in wat voor bui mijn Meesteres is die dag. Ik weet in ieder geval wel dat ik hoop dat de SM kelder binnenkort legaal wordt, zodat ik ook niet bang hoef te zijn dat hij binnenkort gaat sluiten.